Calanus Oil® fra Arctic - BMI Omega-3

Ny generation af Omega-3 med mere end 85% umættede fedtsyrestere fra hoppekrebs.

BMI Omega-3 benævnes også Calanus Oil®. Calanus Oil® er godkendt som Novel Food december 2017 og er sikkert at anvende.

Calanus Oil® kaldes også ”SUPEROMEGA”

Calanus Oil / BMI Omega -3 er 100% naturlig og fedt sammensætningen i olien er præcis den samme som i kilden: Hoppekrebs. Her tale om noget så sjældent som en uraffineret Omega-3 olie.

Calanus Oil / BMI Omega-3 er udvundet uden brug kemikalier og er ikke raffineret, som andre fiskeolier. Den mest naturlige og ” uberørte ”olie på markedet.

Calanus Oil / BMI Omega-3 er rig på Omega-3 fedtsyrer i form  EPA, DHA og stearidonsyre, som let omdannes til endnu mere EPA. Calanus Oil er hverken et fosfolipid eller triglycerid, men sammensætningen kaldes  voks ester.

Calanus Oil / BMI Omega-3 indeholder høj koncentration af  antioxidanten Astaxanthin, som er en naturlig beskyttelse mod harskning og det er den, der giver olien sin flotte dybrøde farve.

Fiskeolie giver Henriettes børn ro

Henriette Frost har to dejlige drenge, som dog har udfordringer med koncentration og at finde ro. For et år siden fik den ældste konstrateret ADHD, og det fik Henriette til at gå alternative veje.

Da Henriette Frost ældste dreng Emil for et år siden bleve udredt for ADHD, blev hun tilbudt medicin. Det sagde hun hurtigt nej til.

– Jeg vil ikke putte alti mulig medicin i ham, så jeg begyndte at undersøge alternative muligheder, og det har virker super godt, siger Henriette.

Hun har en fortid i Matas og kendte lidt til de gavnlige effekter af fiskeolie, så det var ikke uvant for Henriette at tænke tilskud som en løsning. Efter nogen søgen fandt hun Calanus – Ny fiskeolie, som er tabletter, hun begyndte at give Emil to af to gange dagligt. Her et år senere er det tydeligt for hende at se de gavnlige virkninger.

– Han har mindre uro i kroppen, han husker bedre, sover bedre, og der er ingen bivirkninger, siger hun.

Emils lillebror Jeppe har ikke konstrateret ADHD, men han oplevede også uro i kroppen, som gjorde det svært for ham at sidde stille og falde til ro, så uden tøven begyndte Henriette at give ham samme tilskud som storebror fik.

– Jeppe udtrykker selv, at der virker mod uroen i krippen, og hvis vi glemmer tabletterne en dag, kommer han selv og beder om at få dem, fordi han kan mærke en positiv forskel, siger Henriette, som på ignen måde fortryder at have takket nej til almindelig medicin.

Editoral i bladet Helse (08-2019)

Find ud af, hvor du kan købe Calanus Oil / BMI Omega-3

Find forhandler