Anvendelse

Calanus Oil / BMI Omega-3 er et Omega-3 produkt, som har maximal optagelse i blodet og i kroppen og doseringen er typisk 1-2 kapsler / dag fra 3 år, dog kan man gå op til 4 kapsler / dag.

Calanus Oil er nok ” Nordens mest potente Omega-3 produkt” med følgende godkendte sundhedsanprisninger:

  • Bidrager til normal hjertefunktion *¹
  • Bidrager til et normalt syn *²
  • Bidrager til normal  hjernefunktion*²
  • Bidrager til normal muskelfunktion

*¹ Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA
*² Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA

Calanus Oil er grundet dets absorptions profil  i tyndtarmen  interesseret  i at få sat studier op med deltagelse af overvægtige og personer med diabetes.

Calanus Oil deltager lige nu grundet oliens renhed i verdens største ADHD studie i Norge, studiet skal løbe over 3 år og startede i 2018. Formålet med studierne er, at opnå godkendte sundhedsanprisninger i EU.

Vi har i Danmark haft positive erfaringer med ADHD patienter, se kundereaktion herunder.

BMI Omega 3/Calanus Oil kan købes hos DeepSeaPharma.

Priser fra kun 128,-

Fiskeolie giver Henriettes børn ro

Henriette Frost har to dejlige drenge, som dog har udfordringer med koncentration og at finde ro. For et år siden fik den ældste konstrateret ADHD, og det fik Henriette til at gå alternative veje.

Da Henriette Frost ældste dreng Emil for et år siden bleve udredt for ADHD, blev hun tilbudt medicin. Det sagde hun hurtigt nej til.

– Jeg vil ikke putte alti mulig medicin i ham, så jeg begyndte at undersøge alternative muligheder, og det har virker super godt, siger Henriette.

Hun har en fortid i Matas og kendte lidt til de gavnlige effekter af fiskeolie, så det var ikke uvant for Henriette at tænke tilskud som en løsning. Efter nogen søgen fandt hun Calanus – Ny fiskeolie, som er tabletter, hun begyndte at give Emil to af to gange dagligt. Her et år senere er det tydeligt for hende at se de gavnlige virkninger.

– Han har mindre uro i kroppen, han husker bedre, sover bedre, og der er ingen bivirkninger, siger hun.

Emils lillebror Jeppe har ikke konstrateret ADHD, men han oplevede også uro i kroppen, som gjorde det svært for ham at sidde stille og falde til ro, så uden tøven begyndte Henriette at give ham samme tilskud som storebror fik.

– Jeppe udtrykker selv, at der virker mod uroen i krippen, og hvis vi glemmer tabletterne en dag, kommer han selv og beder om at få dem, fordi han kan mærke en positiv forskel, siger Henriette, som på ignen måde fortryder at have takket nej til almindelig medicin.

Editoral i bladet Helse (08-2019)

Find ud af, hvor du kan købe Calanus Oil / BMI Omega-3

Find forhandler