Profil

Hvem er NutraHealth?

Firmaet er et produktudviklingsfirma, som har til opgave at vurdere udviklingen og skabe nye naturlige produkter indenfor sundhed. Firmaet er en gren af moderfirmaet DISOP-nordic Holding, som har eksisteret i mere end 30 år med salg af medicinsk udstyr i form af kontaktlinser, plejemidler til kontaktlinser samt alt andet tilbehør til behandling indenfor øjenområdet. Produkterne forhandles og distribueres i dag af et uafhængigt firma ved navn DeepSeaPharma, som igen sælger videre til øjenlæger, optikere, apotekere og webapotekere.

 

Historien bag DISOP-nordic Holding

Firmaets stifter Thorkild Andersen er stadig en del af firmaet og står for netop udviklingen af nye produkter. Det kan være produkter i form af kosttilskud eller i form af medicinsk udstyr.

Thorkild Andersen var blandt andet med i udviklingen sammen med Manchester Universitet af et instrument, som kan måle hvor godt nethinden med dens sanseceller er beskyttet i forhold til UV lys og blåt lys. Hovedparten af forskere mener, det har betydning for evt. udvikling af forkalkning i øjnene (AMD).

Thorkild Andersen står bag udviklingen af mange øjenvitamin produkter, som har til formål at bibeholde et normalt syn. Første produkt var Ophtamin® Lutein + Omega3, næste produkt i serien var Ophtamin® Krill, Lutein + Zink, som i et dansk studie har vist at kunne øge nethindens beskyttende effekt med 300% over bare 4 måneder. Ophtamin20® højdosis Zink kom i 2017. Sidste 2 produkter i øjenserien kom i slutningen af 2019: Ophtamin® Blueberry, Krill + Lutein + Zink og indeholder blåbær svarende til 13 gram friske bær, meget mere end andre Blueberry produkter på markedet. Seneste udvikling er et produkt Ophtamin® Eyeboost / MitoBoost, som skal skabe mere energi generelt i cellerne og samtidig virke som en superoxidant, produktet indeholder også Gurkemeje ekstrakt.

NutraHealth står også bag udviklingen af produkterne KrillOmega + 20mcg D-vitamin og K2-Vitamin 90 mcg/tab.

NutraHealth har også distributionsretten til 3. generation af Omega 3: BMI-Omega3 / Calanus Oil®

Hertil kommer, at firmaet i 2016 fik distributionsretten til et patenteret produkt BMI-balance + Prebiotika med indikationen : vægttab og forebyggelse af overvægt. Produktet er CE godkendt som medicinsk udstyr.

 

Fremtiden for DISOP-nordic Holding

I løbet af 2020 og 2021 vil der komme et produkt til muskel- og led-problemer a la Vitaepro, samt et produkt til at styrke hår- og neglevækst.

Måske også et Emergency Sugar Kit til diabetiker og sportsfolk, som pludselig er i en situation med for lavt blodsukker.