Anvendelse

Aldring, at blive ældre, defineres normalt som et stadigt større tab af funktionsevne forbundet med nedsat fertilitet og øget mortalitet. Aldring er ikke nogen sygdom, men mange sygdomme er forbundet med at blive ældre. Vi taber fysiologisk kapacitet i vore celler og i vore vitale organer. Dette tab er det centrale element forbundet med aldring. Konditionen bliver dårligere, muskelstyrken falder og sanserne svækkes.

Indikation: alder

Manglende produktion af energi generelt skyldes aldersrelateret fald i antallet af mitokondrierne og fejlfunktion af mitokondrierne. Desuden rammes mitokondrierne af et øget antal frie radikaler, som kan føre til oxidativt stress og kronisk inflammation i cellerne.

EyeBoost / MitoBoost indeholder naturlige antioxidanter, Q10,som er den oprindelige antioxidant i mitokondrierne, men mængden af Q10 reduceres med alderen. Desuden indeholder produktet en hel ny antioxidant kaldet PQQ, som er 5000 gange stærkere antioxidant end vitamin C. Det betyder PQQ kan blive ved  med at afgive elektroner næsten i en uendelighed og derved aktivt modvirke oxidativt stress.

EyeBoost/ Mitoboost indeholder også curcuminer ( gurkemeje ) bundet til Phospatidylcholin i forholdet 1:4, det betyder  curcumin optages 30 gange  bedre  end curcumin alene.  Curcumin er som antioxidant også med til at forebygge oxidativt stress.

Gurkemeje har bl.a. vist sig at have antiinflammatoriske egenskaber og øger kapaciteten af antioxidanter i kroppen.

EyeBoost / MitoBoost   indeholder L-Carnitin, som er en aminosyre, der spiller en vigtig rolle i energiomsætningen  af langkædede fedtsyrer ( Omega 3 ) i mitokondrierne.

B2 vitamin (Riboflavin) bidrager til et normalt energistofskifte og beskytte cellerne mod oxidativt stres. B2 bidrager til at vedligeholde et normalt syn

EyeBoost kan købes hos DeepSeaPharma.

Priser fra kun 348,-

Find ud af, hvor du kan købe EyeBoost

Find forhandler