Medicinske studier
BMI-balance er blevet undersøgt videnskabeligt og i medicinske studier for at evaluere effekt og tolerabilitet.
Disse studier har vist, at det specielle plantefiber kompleks reducerer mængden af tilgængeligt sukker med 20 % og frie fedtsyrer med 33% i forbindelse med et måltid.¹ Effekten af BMI-balance er blevet testet på flere forskellige typer af mad med højt fedtindhold, som alle viser flotte resultater i forhold til reduktion af kalorieindtag.
Dette betyder at én dosis af BMI-balance har kapacitet til at binde 97 % af det fedt, som findes i 6 stykker chokolade, 16 nødder eller 20 gram chips.²
Den samlede effekt af at anvende BMI-balance to gange dagligt betyder, at du kan spise normalt og samtidig reducere dit kalorieindtage med 462 Kcal/dag.²
-50%
-75%
-29%
-58%
Medicinske studier om ændring af tarmflora
Selektiv vækst af gode bakterier i tarmen efter 48 timers brug:
+25% Bifidobacteria
+187% Bacteroidetes
+ 25% Butyrate produktion
og forholdet mellem Firmicutes / Bacteroidetes reduceres med 30 %
BMI-balance+ Prebiotika
Anbefalet introduktionspris
15 dages behandling med BMI–balance+ prebiotika er 298,-
30 dages behandling med BMI–balance+ prebiotika er 478,-
BMI-balance
Medicinske studier omkring vægttab
Et medicinsk studie blev udført for at evaluere effekt og tolerabilitet af BMI-balance. En blanding af deltagende mænd og kvinder blev bedt om at fortsætte deres normale fødeindtag og ikke ændre madvaner samtidig med, at de indtog BMI-balance før deres hovedmåltider, frokost og aften. Vægt, mængde af fedt og livvidde blev målt ved studiets start, efter 15 dage og efter 30 dage.
Resultaterne hos forsøgsdeltagerne så meget lovende ud:
Gennemsnitligt vægttab var:
– 1,6 kg efter 15 dage³
– 2,8 kg efter 30 dage³
Gennemsnitligt tab af fedt var:
– 2,5 kg efter 30 dage³
Gennemsnitlig reduktion af livvidde var:
– 2,4 cm efter 30 dage³
Disse medicinske studier understregede at
Hvad sagde forsøgspersonerne om BMI-balance
90%
76%
100%
100%
¹In vitro evaluation of the action of Acti Ball® complex on lipids and sugars contained in a test meal during the in vitro simulation of the duodenal digestion. Studies n°E85068-03/06CL/B and n°E85068-03/06CL/C., ²In vitro evaluation of the e ciency of Acti Ball® complex to collect food fats contained in 4 fatty foods (choco- late, pistachios, brioche, crips). Study n°F02843/01LA., ³Open-label clinical study conducted on 25 overweight people from 28 to 62 years old for 30 successive days without any recommended diet.